Friday, June 28, 2013

Naslovi.net - Pretraga vesti "zajecar": Alo: Naprednjaci će se spotaći u Šumadiji!

Changes are afoot at Blogtrottr!
By popular request, we're bringing in paid plans with some cool new features (and more on the way). You can read all about it in our blog post.
Naslovi.net - Pretraga vesti "zajecar"
Sve vesti na jednom mestu
Alo: Naprednjaci će se spotaći u Šumadiji!
Jun 28th 2013, 07:18

Alo: Naprednjaci će se spotaći u Šumadiji!
Veroljub Stevanović, gradonačelnik Kragujevca i prvi čovek stranke Zajedno za Šumadiju, povodom zahteva da posle izbora za mesne zajednice, raspiše vanredne lokalne izbore, poziva kadrove SNS-a na kratak kurs vođenja politike i optužuje sina Tomislava Nikolića Radomira da ne zna matematiku i da nema elementarno znanje iz politike. Stevanović kaže da Kragujevac nije Zaječar i da je centar Šumadije „mesto o koje će se naprednjaci spotaći".
Tvrd orah: Stevanović - Da su bili pametni došli bi kod mene na jedan besplatan krus od šest meseci da nauče nešto. To bi bilo dovoljno vremena da izaberem nekog od njih od koga bi moglo nešto da bude u budućnosti. Prvo, izbore za mesne zajednice, koji su građanski, shvatili su kao stranačke. Svoj poraz ne smeju da saopšte centrali, pa me uporno ubeđuju da je jedna trećina veća od dve trećine. Znači ne znaju matematiku. Drugo, porazno je što [...]
Vaš komentar

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

No comments:

Post a Comment